Atentie la scuterele pe injectie!

     
       Nu stiu ce pareri aveti voi despre scuterele pe injectie dar  exista o intrebare pe care o pun mereu : Ce e mai bun ! scuterul pe injectie sau cel pe carburatie?? 
Cu siguranta aceasta intrebare este pusa de foarte multe persoane care vor sa-si achizitioneze un scuter.

Eu as fi de parere ca cele mai bune scutere raman cele pe carburatie  deoarece costurile reparatiilor sunt foarte reduse ,reglajul il poti face si in strada sau oriunde cu o surubelnita si un pic de pricepere.

      Pe cand scuterele pe injectie sunt foarte sensibile, costurile reparatiilor sunt foarte scumpe, de cumva  te lasa in strada  nu mai ai ce-i face  si trebuie sa mergi pana la cel mai apropiat service de specialitate ,iar pentru ca traiesti in Romania gasesti mai greu un astfel de service si mai ai ocazia sa-l scoti la pensie pentru cateva luni din cauza ca nu ai gasit piesa necesara. Sa umbli la cu surubelnita ca la cel pe carburatie nu poti ,deoarece totul e computerizat si iti trebuie cateva aparate nu tocmai ieftine si ceva specializare in software. O alta problema este ca poti sa-ti arzi foarte usor instalatia daca un fir de la bornele baterie nu face contact cum trebuie. 
     Avantajul este consumul putin de combustibil iar noxele de poluare sunt extrem de reduse in comparatie cu carburatia propriu-zisa.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se verifica un scuter la cumparare

Avantajele si dezavantajele unui scuter

Cele mai bune scutere de top