Topul scuterelor gen motor

            Intotdeauna m-au pasionat scuterele tip motor , cum ar fi Aprilia Rs 50 , Gilera Dna 50 s.a , care au impresionat admiratorii de fiecare data prin design-ul si performantele cu care au fost concepute. Intr-adevar sunt costisitoare aceste genuri de motoare , dar in momentul cand incaleci si pornesti la drum si simti ca zbori , atunci face toti banii , mai ales cand toata lumea intoarce capul dupa "jucaria" ta , in acele momente te gandesti cum sa o modifici in asa fel incat sa para mai atragatoare si mai puternica ca oricand, pentru ca asa suntem noi oamenii ,niciodata nu ne multumim cu ce avem .
          Sunt multe astfel de motoare dar cu siguranta fiecare isi doreste sa aiba unul si bun , de aceea am facut o lista cu cele mai bune  :
                             

1.Aprilia RS 50


2.Gilera DNA 503.Yamaha TZR 504. Peugeot XR 75. Rieju RS2 50 Matrix           Cam acesta este topul  "jucariilor" recomandat de multi utilizatori.De ce spun "jucarii" pentru ca nu se compara cu un motor adevarat , marca HONDA cbr 1000 sau alt tip de motor ,dar  sunt totusi niste mici bijuterii concepute dupa motoare puternice  si care sunt foarte ideale pentru incepatori  si nu numai .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vizualizari